• darkblurbg

De hele dag in een auto rondrijden is mijn jeugddroom

Privéchauffeur Wouter Antema is van jongs af aan al met auto’s en autorijden bezig. “Als klein jongetje kende ik alle verschillende automerken uit mijn hoofd. Als logisch gevolg besloot ik in mijn tienerjaren autotechniek te gaan studeren. Enkele jaren later rolde ik in het autovak. Na een tijdje begon het echter te kriebelen. Ik wilde onderweg zijn, niet de hele dag op één plek zitten. Bovendien vond ik het altijd al geweldig om servicegericht bezig te zijn. Het chauffeursvak bood het allemaal…“

Eigen kijk op privé en directievervoer

“Voordat ik begon heb ik een vakopleiding tot directiechauffeur gevolgd bij Bruseco, waar ik het CCV-D1 certificaat heb behaald. Als chauffeur probeer ik mij te onderscheiden door een professionele en klantvriendelijke aanpak. Discretie is daarbij enorm belangrijk, want ik ben soms nog vaker bij de klant dan zijn of haar eigen partner. Ik wil de klant zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Mijn doel? Zorgen dat reistijd werktijd wordt en dat de klant zich niet druk hoeft te maken over randzaken als files of parkeermogelijkheden. Moet er tussendoor nog even een boodschap gedaan worden? Dan regel ik dat graag. Dat kan variëren van het bespreken van een restaurant, tot het verzorgen van een bos bloemen voor uw zakenreceptie.”  

Wilt u graag persoonlijk kennismaken met privéchauffeur Wouter Antema? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een afspraak met Wouter Antema.