• darkblurbg

Waarom wij?

Als u kiest voor een privéchauffeur wilt u graag een goede keuze maken. U bent tenslotte vaak samen met de chauffeur op pad. Wij leggen u graag uit waarom Antema Chauffeursdiensten perfect is.

Oog voor uw situatie

Antema Chauffeursdiensten weet precies wat aansluit bij uw wensen. U wilt een chauffeur die 24/7 voor u klaarstaat en die zorgdraagt voor een veilige, comfortabele en ongestoorde rit. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over files, aankomsttijden of parkeermogelijkheden. Antema Chauffeurdiensten neemt dit soort zaken volledig uit handen. Hij staat elk moment voor u klaar en doet graag iets extra’s voor u. Of het nu gaat om het opvangen van uw buitenlandse zakenrelaties of het regelen van een attentie.

Professioneel en representatief

Wij vinden dat directievervoer vraagt om een professionele en representatieve houding. Onze chauffeur ziet er altijd keurig verzorgd uit. Terwijl u in bespreking bent, draagt hij zorg voor een representatieve uitstraling van uw auto. U mag van een privéchauffeur verwachten dat hij beschikt over een CCV D1 certificaat. Zo bent u verzekerd van een veilige, comfortabele en snelle rit. Bovendien staat discretie bij ons hoog in het vaandel. Zo kunt u letterlijk met een gerust hart bij ons instappen.

Flexibel

Het beroep van een privéchauffeur vraagt om een flexibel karakter. Dat uit zich op verschillende manieren. Wilt u bijvoorbeeld graag een delegatie vanaf het vliegveld laten ophalen? Dan ontvangen wij ze correct en begeleiden ze naar de gewenste locatie. Wilt u een chauffeur mét auto inhuren? Dan staan wij de volgende dag met een representatieve en comfortabele auto bij u op de stoep. Wat uw unieke wensen ook zijn; Antema Chauffeursdiensten regelt het voor u!

Ontdekken wat wij in úw situatie voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.