• darkblurbg

Wat doen wij?

Antema Chauffeursdiensten is specialist in privé- en directievervoer. Of u nu op zoek bent naar een chauffeur voor de CEO van een groot bedrijf of een buitenlandse delegatie; wij zorgen voor een snelle, veilige en comfortabele rit.

Privé- en directievervoer

Antema Chauffeursdiensten is gespecialiseerd in privé- en directievervoer. Op dagelijkse basis verzorgen wij het vervoer van CEO’s, managers, VIP’s of overheidsmedewerkers van en naar het Noorden. Wij geloven dat onze doelgroep een bijzondere behandeling verdient. Dit ziet u terug in onze representatieve uitstraling, discrete manier van werken en ons meedenkend vermogen. Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar en geven wij gehoor aan al uw persoonlijke wensen.

Noordelijke regio en luchthavens

Onze klantenkring komt voornamelijk uit het Noorden van het land. Dat betekent dat we veel werkzaam zijn in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Ook verzorgen wij het vervoer van en naar diverse vliegvelden in Nederland en Duitsland. Krijgt uw bedrijf een delegatie vanuit het buitenland op bezoek? Dan staan wij representatief gekleed op het vliegveld om uw gasten op te vangen en naar hun eindbestemming te begeleiden.

Alle bijkomende werkzaamheden

Directievervoer vraagt niet alleen om een goede chauffeur, maar ook om iemand die u begrijpt en graag werk uit handen neemt. Ons doel? Zorgen dat u aan het werk kunt blijven en geen rekening hoeft te houden met files, parkeren en andere beslommeringen. Geen enkele aanvraag is voor ons te gek. Wilt u een auto met chauffeur huren? Wij regelen het! Heeft u vervoer nodig voor een grotere groep zakenlieden? Wij zorgen voor shuttlebusjes en verzorgen het vervoer naar het hotel of uw bedrijf. Ook voor het doen van een boodschap draaien wij onze hand niet om. Dat maakt ons stiekem ook uw personal assistent.

Ontdekken of wij ook aan úw unieke wensen gehoor kunnen geven? Neem vandaag nog contact met ons op.